Omställningskonferens

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 10/10/2015 - 11/10/2015
Hela dagen

Kategorier Inga Kategorier


Frampå hösten brukar det i Göteborg arrangeras en omställningskonferens. I år ligger konferensen den 10 – 11 oktober och i år vill vi göra det till en regional konferens,  så att omställningsgrupper från när och fjärran (främst från vårt län men alla är såklart välkomna) känner sin inbjudna, delaktiga och som medskapare av denna konferens.

Syftet med Omställningskonferensen är att omställningsrörelsen ska få träffas, lära känna varandra, få inspiration av vad som händer på andra platser, dela ideér, erfarenheter, succéer. I våra grupper  bygger vi viktiga erfarenheter och lärdomar av omställningsarbetet och genom att dela dessa bygger vi tillsammans en ny berättelse om en bättre framtid.

Ideér på innehållet i konferensen har börjat skissas fram. Omställningsgrupper kommer att få chans att presentera sig och berätta om vad som händer på deras ort just nu , det kommer bli arbete kring hur man kan jobba med lokala omställningsplaner, open space med era viktigaste frågor, workshops, festligheter med mera.

Under konferensen kommer vi behöva volontärer som hjälper till med matservering, sitta vid infobord med mera. Hör av dig om du är intresserad av detta. På lördagkvällen kommer det också att bli en fest och den som vill får gärna bidra med en sång eller dikt eller uppträdande där.

Ser fram emot en sprudlande konferens!

Lovisa Börjeson
Tel: 0734099381
Epost: lovisa.borjeson@studieframjandet.se

Elinor Askmar
Tel: 0738854171
Epost: elinor.askmar@studieframjandet.se

Bokmärk permalänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *