Hållbarhetsstipendium till Omställning Kungälv

Omställning Kungälv har tilldelats Kungälvs kommuns stipendium för hållbar utveckling! Stipendiet togs emot av glada omställare i samband med kommunfullmäktiges möte den 6 februari.

Motiveringen löd:

Omställning Kungälv startade 2013 som en del av den globala Omställningsrörelsen. De jobbar engagerat med att sprida kunskap och inspirera människor till att stötta omställningen till ett mer hållbart samhälle. Detta sker med informationsinsatser, egen kompetensutveckling och praktiskt arbete.

Omställning Kungälv har arrangerat flera föreläsningar om hur allvarliga hot, som klimatförändringar och förlust av biologisk mångfald, kan lösas genom samhällsomställning. Genom detta har de bidragit till att öka medvetenheten om att samhället snabbt behöver ställas om men även att det finns stora möjligheter för oss att må bättre i ett förändrat samhälle.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *