Tack, Eva!

Igår gästades vi av Eva Sanner, som med sin erfarenhet av parterapi såg på miljöfrågorna ur ett annat perspektiv, nämligen genom vår relation till planeten vi bor på. Denna relation tar skada genom vår ohållbara konsumtion. Vår (över)konsumtion är ett missbruk och missbruk ger inte sällan skador på våra relationer. Vi har genom vårt missbruk, dvs vår snedvridna konsumtion, försämrat vår relation till planeten och vi behöver vakna upp och inse vårt problem. Det är först då vi kan bli konstruktiva och göra någonting åt det.

Två mycket intressanta timmar för oss (35 st) som deltog! Efteråt fanns det gott om frustrerad motivation med många idéer och önskemål om hur vi kommer vidare. Vi i Omställning Kungälv tar tacksamt emot alla dessa idéer och önskemål om initiativ vi tillsammans kan göra. Hör av er!

Mer information om Eva och hennes kurser hittar du på http://www.evasanner.se/kurser/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tack, Eva!

  1. Eva Sanner skriver:

    Hej Mikael och Omställning Kungälv, tack själva för en mycket inspirerande kväll tillsammans med er. Har haft skrivlust hela dagen för att omsätta många nya tankar i ord. Nästa år ges en antologi ut med många olika författare som skriver om vår relation till jorden. Jag återkommer med mer information senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *